pengikut boodark boodark...

Thursday, January 13, 2011

Segmen BEN ASHAARI BUAT BLOGGER BARU (2011)



Assalamualaikum........


kenapa ijan buat blog :
sebab ijan nak cari kenalan baru. ijan jugak nak berkongsi cerita dengan semua orang. lagipun bagi ijan berblogging ni dapat bagi satu kepuasan dalam diri.even kena berebut dengan adik ijan lappy untuk on9! 



blog yang wajib singgah setiap hari:
kak yaya - yang kenalkan blog abg ben!
hanitwisties - tutorial best

salam kenal buat semua ya..sorry lah blog ijan ni header pun tak ada. bukan apa, ijan still blajar untuk buat header dan banyak lagi yang ijan nak blajar dalam blogging ni. jadi..apa apa yang tak kena tu ijan harap korang sudi beri tunjuk ajar ye. :D

15 comments:

cik yuz said...

hype...singgah sini...jom follow :)

Hannan Al-Qudsey said...

hye ijan.. thanks for visited my blog...
blog hunny pun tade header lg ok.. tu sume xjd hal.. slowly grow up like me k :) gudluck & selamat berkenalan.. ( i dh takleh dipanggil blogger baru ke abg ben? ) HAHA

farasakura said...

fara singgah dan follow :)
selamat berblogging ♥

zaMir said...

salam perknalan...=)

Lulu caldina said...

semoga terus berjaya dalam duni blog eh..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

salam kenal...
dtg dr blog Ben...folo sini jg...19

Pembawa_Wacana said...

Salam perkenalan..;)

misz sheyla said...

salam kenalan

:) visit

happy blogging

Faztee Danisha said...

SLMT B'BLOG..

Shahazrin said...

salam..datang dari blog BA.. dah follow..follow balik nanti yer...

aNNa maRdHiaH said...

http://farhanamardhiah.blogspot.com/

anna dtg dri ben . dh follow u .. follow me back k . salam kenal .

Abhamz said...

salam, singgah kat blog menarik ni...tahniah krn berjaya mjadi pilihan En Ben....

Jaa said...

ijan, sama ler kita.... jaa pn masih merangkak lg dlm arena blogging nih..huhu... i follow ek... blh kita update2 pa2 nti..hehe

yayalya said...

salam singgah dr blog abg ben...
salam perkenalan dn selamat berblogging ya :) jemput dtg ke rumah sy

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life