pengikut boodark boodark...

Sunday, January 9, 2011

salam kenal buat semua :)

salam.

saya baru lagi dalam arena blogging ni. sebenarnya saya buat blog tahun 2010 bulan jun. tapi saya langsung tak tahu macam mana nak mula. saya memang suka sangat baca blog blog yang ada sebab bagi saya boleh menjana minda. banyak lagi perkara yang saya perlu belajar dalam ber-blogging ni. minat mula nak buat blog ni datang dari kakak saya [klik sini].

saya baru lepas SPM dan dengan masa yang ada ni saya harap saya boleh kembangkan bakat penulisan saya. saya suka meng-gubah puisi dan juga sebagainya. saya jiwang kot! :D

saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan. selamat berkenalan semua! :D

3 comments:

mar.i.am said...

hye..epy bl0gging..da f0llow y0urs..hit mine back ye kal0 l0m hit..hee

Nora said...

izyan, just tulis jek apa terlintas di hati... akak pun macam tu juga masa start dulu... tak kena plkn ke?

izyan ismail said...

mar.i.am:suda follow..=)
nora:thnx akk...i'll try...hmm..plkn?xdapat...=(
teringin jgk nk masok...tp xda rezeki..